By | december 4, 2015

14310808580Hvis man gerne vil stoppe med at ryge som jeg gerne vil, så er det typisk noget man overvejer i en perioden, inden man ret faktisk gør noget ved det. I perioden hvor man overveje om ikke det er noget for en, der kigger man typisk på alternativer, der ikke er helt så sunhedsfarlige.

Der findes rigtig mange alternativer, så det er noget der kan tage noget tid og undersøge, og mens det står på, så har man også en undskyldning overfor sig selv, til at forsætte med at ryge. Jeg har selv været der, og tro mig det er noget der kan gå meget tid med, for man synes jo typisk at der er rigtig hyggeligt at ryge – Sådan havde jeg det.

Efter jeg ikke synes jeg kunne forsvare overfor mig selv at forsætte mig rygning, så var jeg nød til at få taget en beslutning. Jeg var ret hurtig klar over, at jeg skulle have noget andet, så det i det mindste ville blive lidt lettere. Jeg fik egentlig ret hurtig i mine overvejelser øje på e-cigaretterne fra Dansmoke. Det ligner faktisk rigtige cigaretter, og jeg havde en ret klar fornemmelse af, at når man sidder med en e-cigarette, så vill det på mange måde virke som at sidde normalt med en cigarette.

Jeg fik købt mine kommende bedste venner og jeg var klar. Jeg kan tydeligt huske den mandag morgen, hvor jeg skulle skifte over til Dansmoke. Det gik helt uhyggeligt le at gøre det, og jeg bleve aldrig overmandet af de humørsvingerne som mange mine venninder har haft. Min familie har også siden sagt til mig, at det gik langt lettere for mig end de havde frygtet. Jeg vil gerne anbefale der gerne vil stoppe med at ryge, at købe en Dansmoke e-cigarette, for du virker rigtigt godt  og måde smag og røg smager ligesom de cigaretter jeg røg før i tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

two × 5 =