De store tanker

By | juli 11, 2014

Er det ikke lidt sjovt at jeg gennem lang tid har gået med tanker om, at jeg gerne vil have min egen blog. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg har haft det sådan, men synes bare det kunne være hyggeligt på en eller anden måde. Efter jeg have haft drømme i en periode, så fik jeg endelig gjort noget ud det, og har fået min egen blog som du sidder og læser på.

taenkerEfter jeg er kommet i gang med at skrive lidt herinde, så bliver det ved med at dukke en tanke op, om hvad jeg skal med den. Jeg går naturligvis rundt og oplever meget i min hverdag, men der er jo også nogle ting som jeg måske vil betragte private. Er det fx. en god idé at dele noget veninde sladder med jer. Skal jeg betragte bloggen her som en gruppe veninder, som jeg deler min tanker mig, om også hvad der sker med mine veninder. Skal jeg dele herinde, hvis jeg har haft et skænderi med min kæreste, eller hvad er det præcis jeg skal med den. Jeg tror måske ikke jeg havde gjort det helt op med mig selv på forhånd. Jeg kender ikke selv svaret på mine spørgsmål endnu. Det er noget jeg vil tage hen af vejen, og hvis jeg får lyst til at dele noget med jer, jamen så vil jeg da helt klart gøre det.

Hvis i på et eller anden tidspunkt har en kommentar, eller noget i ønsker at snakke om, så skal i også være velkommen til at dele det med mig

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =