Hvorfor have en bil når man bor i London ?

By | marts 15, 2015

biludlejningNår man bor i London som jeg gør, så kan jeg ikke rigtig se nogen grund til, at jeg skulle eje mig en bil.  En af de helt store fordele ved at bo i en storby er jo netop, at man slipper for skulle eje en bil, for når offentlig transport virker så godt som det går i London, så er min personlige holning om ikke andet, at det er spild af penge.

Når jeg skal rundt i dagligdagen, så har jeg overhovedet ikke noget problem med at tage offentlig transport. Det kører godt, og hvis sandheden skal frem, så kommer man nok også hurtigere rundt på den måde. Jeg vender mig nok heller aldrig til, at man sidder i den forkerte side, eller hvad vi nu kalder det. Jeg ved godt, at hvis man kørte bil hver dag, så ville man nok ret hurtig vende sig til det. Jeg mener måske bare ikke, at det meste optimale sted at lære det, er midt inde i London. Jeg føler mig lidt utryg ved det, hvis jeg nu skal være ærlig.

Når skal på ferie på landet, som man kalder der herover, så lejer jeg bare en bil, for som du måske har set det i nogle af de engelske serie der bliver sendt i Danmark, så er det nogle meget små byer der ligger rundt omkring. Der er det jo faktisk en umulig opgave ,at komme rundt med offentlig transport. Når man bruger Find1lejebil så tager det heller ingen tid, at find billig billeje, for der får du priserne hos alle de forskellige selskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

15 − 15 =