Kan 4000 års viden tage fejl ?

By | april 17, 2015

greenliqHvis man har lidt interesse indenfor naturvidenskab og ikke mindst natur medicin, så er det rigtig spændende at rette blikket imod østen, hvor man gennem rigtig mange år har forsøgt og forsket i forskellige midler indenfor natur medicin. Det er eksempler på, at man har brugt ting i over 4000 år, og derfor har de efterhånden en ret god holdning til, hvilke stoffer der virker, og hvilke der ikke rigtig er nogen grund til at anvende, fordi de ikke har den ønskede virkning.

Grøn te er et af de midler man har brugt gennem næsten 4000 år, og derfor ved man, at det er noget der har en god effekt når det indtages. Det er et 100 % natur produkt, som blot overhældes med varmt vand og lade det trække på helt samme måde, som du kender det fra sort te. I modsætning til hvad mange tror. så kommer sort te og grøn te, faktisk fra den helt samme plante. Grøn te indeholder dog mange flere virksomme stoffer for kroppen, og det er da også taget fra de helt unge skud på planten.

Det er stadigvæk nogen i den vestlige verden, der har svært ved at tro på, hvor sundt grøn te er for kroppen, og det kan egentlig godt undre mig. Der er dog mange i den vestlige Verden, der ikke rigtig kan lide smagen fra grøn te, så derfor er det også positivt, at man nu kan få det som en ekstrakt. Du kan læse meget mere om det her http://gron-te-ekstrakt.dk/, men det har den betydning, så man ikke længere behøver at drikke det som te, for nu kan det tilsættes til fx smoothie, andre drikke varer, til mad eller lignende – Det har aldrig været lettere at mærke, hvad grøn te kan gøre ved din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2 × 1 =