Lad os lære hinanden lidt at kende

By | juni 13, 2014

Sammi-LondonMit navn er Sammi og jeg bor i London nærmere bestemt Notting Hill. Jeg har boet herover i snart 5 år, og jeg elsker det bare. Jeg flyttede herover som ung pige i huset, men har siden hen taget min en uddannelse, har fået mig et godt job. Nu mangler jeg så bare lige en kæreste, men det kommer nok også en dag.

Hvis du ikke kender Notting Hill i London, er ved du ikke hvor dejligt det er. Det er massere af små spisesteder, så jeg bruger langt det meste af min tid på at være ude. Jeg og så mange andre herover, bor i en lille lejlighed, for det er rigtig dyrt at bor herover. Derfor har jeg været nød til at spare lidt på min bolig, for jeg vil gerne have råd til at bruge nogle af de mange muligheder byen tilbyder.

Notting Hill er efterhånden blevet et område hvor mange turister tager til når de er på besøg herover. Mine veninder hjemme fra Danmark, som jeg stadigvæk har kontakt med, der elsker at komme herover, og de kommer som regel 3-4 gange om året, så jeg har næsten aldrig en weekend alene. Jeg elsker dog at have besøg, så det betyder ikke noget fra mig. Jeg er rigtig god til at blande mine veninder, så det kan godt være jeg har besøg fra Danmark, men det betyder så ikke, at jeg ikke også kan gå i byen med med mine veninder fra London, og tager bare mine danske veninder med.

notting-hill-london

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

12 + eighteen =