Nogle gange skal det bare gå lidt hurtigt

By | marts 4, 2015

kjoleDet er ikke altid man har så godt tid som man burde have. Man kunne naturligvis også altid været forberedt på det, man det er ikke altid at det går sådan. Nu sidder du måske og er helt forvirret, og ikke rigtigt har nogen idé om, hvad jeg snakker om – Men det vil jeg da så fortælle dig.Jeg har en rigtig god veninde, og vi har gennem lang tid snakket omkring bryllup. Hun er nemlig ikke gift, selvom hun har levet sammen med den samme mand i mange år. Hun har lang tid godt kunne tænke sig det, men hendes kæreste har nok ikke helt været klar til det. Ikke fordi han ikke var sikker på, at det skulle være de to, men mere fordi det at bliver gift er var noget kan troede særlig meget på.

Det kom derfor bag på mig, da hun her den anden dags fortalt mig, at nu skulle du giftes. Det kom lidt som et chok for mig, for vi havde snakket om det, men når det så lige pludselig sker, så kom det bag på mig. Allerede samme aften, der kom jeg til at kigge mig selv i spejlet, og kom til at tænke over, om min krop var klar til den kjole jeg havde i tankerne. Der gik det pludselig op for mig, at jeg måske ville være nød til at gøre noget ved den, for hvis jeg skulle have den kjole på jeg godt kunne tænke mig, så var det vist ved at være på høje tid, at jeg fik gjort noget ved det.

Jeg gik ind på siden http://hurtigt-vægttab.dk/, hvor jeg tidligere havde læst om, hvordan man kunne tabe sig. Det var lige hvad jeg havde brug for, og jeg har læst en helt masse artikler derinde, så nu er jeg virkelig klar til få min egen krop tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

18 + 15 =