Vinteren kan godt blive lang

By | marts 3, 2015

olDen mørke periode, er ikke en periode hvor man har lyst til at opholde sig særlig meget ud. I London der er det typisk en meget våd periode, så hvis man endelig skal ud, som man nogle gange er nød til, at skal man virkelig klæde sig godt på. Du kan måske allerede høre det på mig, at vinterperiode ikke er der hvor jeg opholder mig mest inde.

Jeg har nok af samme årsag gennem en periode, tænkt lidt over, om det måske var på tide at få mig en hobby, som jeg kan gå og hygge mig med indenfor. Det skulle også helst være en hobby, hvor jeg ikke skal gå gennem halvdelen af byen, for så skal jeg netop en lang tur udenfor. Jeg har tidligere leget lidt med at male, og jeg synes også det var rigtig sjovt, men hvis jeg skal være helt ærlig selv, så er jeg bare ikke særlig god til det.

Jeg snakkede dig med nogle af mine veninder i Danmark, og de fortalte mig, at de var gået med gang med at lave øl selv. Jeg grinte af det til en start, men siden jeg begyndte at læse om det, så kunne jeg godt se, at hjemmebryg godt kunne være en rigtig spændende hobby. Jeg hentede derfor bogen her http://bryggerbog.dk/, og jeg er også næsten færdig med at læse den. Nu når jeg ikke at komme i gang denne vinter, men det er da klar noget jeg skla i gang med til næste vinter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

10 − 5 =